Over ons

Je wilt gewoon een Mifi-router met powerbank bestellen zonder gedoe:

  • Vanuit een voorraad in Nederland – niet vanuit China
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Met 14 dagen bedenktijd

Powermifi.com biedt je dat. Wij zijn Thomas & Koen, twee nuchtere Noord-Hollanders die onze eigen frustratie als consument omzetten naar slimme websites. PowerMifi is het antwoord op een gebrek aan betrouwbaar internet in het buitengebied, op vakantie, op de boot, de club, je visstek, je man-cave of je zuip degusteerkeet.

  • Koen is de techneut. Hij koos het beste apparaat wat het gewoon top doet tegen een knappe prijs. Hij bedacht ook: is het niet handig als je je Mifi kunt gebruiken als oplader?
  • Thomas is de marketeer. Hij schrijft de teksten (hoi) en doet de linkbuilding zodat je ons via Google vindt. Hij hamert erop dat we gemak, beleving en vooral no-nonsense bieden. Dus ja, als wij het kudt vinden dan melden we dat graag aan je, net als de addertjes onder het gras.

Echt sooo tevreden met je PowerMifi? Mail ons om het logo in hoge resolutie te ontvangen voor je tatoeage. Of laat anders een product review achter. Allesbehalve tevreden met je PowerMifi? Grr huil snuif? Mail ons direct even zodat we je persoonlijke service kunnen verlenen.

- Thomas & Koen